Monday, June 17, 2013

Αν ημουν Σαμαρας ...τι θα κανα στην ΕΡΤ;

Αν ημουνα η κυβερνηση του επιτυχημενου πιτσαδορου θα εκανα δηθεν πισω στις διαπραγματευσεις με τους δημοσιογραφους. Θα ανοιγα την ερτ για να παμε σε διαλογο με στοχο την εξυγιανση της.
Οι εργαζομενοι εκει θα γυρνουσαν στις δουλειες τους ολο χαρα που επιτελους κερδισαν τη μαχη. Η ερτ θα γυρνουσε στο προτερο προγραμμα της και η κυβερνητικη αληθεια θα ακουγοταν παλι απο το δημοσιο ραδιοτηλεοπτικο αερα.





Ο κοσμος θα γινοταν εξαλλος που οι ρουφιανοι τον πουλησαν για αλλη μια φορα. Θα μαζευοταν για αλλη μια μερα εξω απο το μεγαρο στη Μεσογειων και θα τους λυντσαριζε.



Εγω θα καθομουν αναπαυτικα και θα απολαμβανα το μακελειο, στελνοντας τα ΜΑΤ βεβαια να αποκαταστησουν τη ταξη και την ασφαλεια.





Μετα θα εβγαζα μια ανακοινωση οτι ο κοσμος τελικα δεν ξερει τι θελει και τη μια υποστηριζει αυτους που την αλλη δερνει επειδη καταφεραν να μην απολυθουν.

 Εδω νομιζω θα'παιρνα τηλεφωνο και τους αλλους να μαζευτουμε να γελασουμε ολοι μαζι με τα γιδια που εχουμε απο κατω. Με κανα τσιγαρακι απ'την ιδιαιτερη πατριδα! τι τα'χουμε αλλωστε; για τετοιες φασεις! αλλωστε εχουμε δουλεψει σκληρα ...λιγη κωμωδια, μας αξιζει




Μετα θα ελεγα οτι αφου ο κοσμος  δεν θελει τελικα ανοιχτη την ερτ θα την εκλεινα και θα υπογραμμιζα το γεγονος οτι (ο κοσμος) χρειαζεται καθοδηγηση γιατι δειχνει λιγο χαμενος και αρα εμεις εχουμε ιερο πατριωτικο καθηκον να τον βοηθησουμε να βρει τον προσανατολισμο του εξασφαλιζοντας τη σταθεροτητα ετσι ωστε να μην εκτροχιαστει η κατασταση. Γιατι δεν θελουμε κ εμφυλιο ...(ακομα...)

Ετσι λοιπον και οι δημοσιογραφοι και ο κοσμος, που τοσο πολυ στενοχωρηθηκε για δαυτους, θα πηγαιναν σπιτια τους. Με αλλη μια ηττα στην πλατη. Αρκετα βαρια αυτη τη φορα. Ικανη για να τον κλεισει στο καβουκι του ή να τον στειλει στην αυτοκτονια ή εστω στη μεταναστευση. 

Τυφλα να'χει ο...Γκαντεμης..













No comments:

Post a Comment