Monday, July 8, 2013

Οταν μεγαλωσω θελω να γινω γυφτος


Ναι. Κανονικος γυφτος.  

  • Να μπορω να κανω ελευθερο καμπινγκ οπου γουσταρω χωρις να μου λεει κανεις κουβεντα. Εντος και εκτος πολης. Τα προστιμα και η απαγορευση ειναι για τους κοινους απλους πολιτες...τα κοροιδα... Εγω διαλεγω μια ωραια μερια διπλα στη θαλασσα ή σε καποιο ποταμι ή κανα γηπεδακι μπασκετ, ποδοσφαιρου (προσφατα φτιαγμενο...να'χει και γκαζον! κυριλα!!) στηνω σκηνη και αντε κουνηστε με απο κει.

  • Να βγαζω λεφτα ζητιανευοντας, ολα μαυρα και μηδεν εφορια. Ουτε χαρατσια, φορος κατοικιας και αηδιες! Ειμαστε για τζαμπα αγχη;
  • Να διαλυω και να κλεβω ο,τι γουσταρω (καλωδια, φρεατια, καγκελοπορτες κλπκλπ) και να μη με κυνηγαει κανεις. Να τα πουλαω και να μαζευω χρυσο. Εγω η FED και η ΕΚΤ...(ε, και η εκκλησια). Με μηδεν κοστος εχω απειρη αποδοση...(σπουδαστε εσεις οικονομικα, διοικηση επιχειρησεων, marketing)
  • Να εχω στο τσαντιρι μου οπλα, ναρκωτικα....και τους μπατσους μακρια (καλα ας τολμησει να πλησιασει κανεις και τα λεμε. Ζωνιανα πηγαν...Ζεφυρι ομως...χμχμ...γκουχ γκουχ.....) Μονο το σοι να πλακωσει την εβαψαν.
  • Να κανω παιδια απ'τα 12 και να τα βγαζω αγορα εργασιας με το που γεννηθουν, στο πανεπιστημιο του δρομου. Στο μεροκαματο με το πρωτο κλαμα (που ειναι και συγκινητικο για τις κυριες).Επενδυση!! Με καμια ντουζινα απο δαυτα δεν θα χρειαζεται να...δουλευω...μετα τα 20. 

  • Να πουλαω πατατα, καρπουζι με το ντατσουνι, εννοειται μαυρα, τον καιρο που η ζητιανια δεν παει και πολυ καλα και η φουντα εχει πιωθει ολη. Αντε, στην πολυ κακη περιπτωση, να βγαζω παγκο στη λαικη με κανα υπολοιπο...(δεν ειναι αυτα για μας...)


Οταν την κοπανησουν και οι γυφτοι απ΄τη χωρα, να ανησυχησετε σφοδρα. Να ξερετε οτι δε θα εχει μεινει τιποτα απολυτως. Μονο το κουφαρι της και καποια εκατομμυρια ηλιθιων ελληνων που θα περιμενουν να φτιαξουν τα πραγματα. 
Αν τους δειτε να φευγουν, παρακαλεστε τους να σας παρουν μαζι....(περισσοτερες πιθανοτητες εχετε να επιβιωσετε μαζι τους παρα μενοντας εδω ή μεταναστευοντας).

Ξεκιναω ηλιοθεραπεια και πεταω τα παπουτσια.....






No comments:

Post a Comment