Friday, June 14, 2013

Ξεβρακωστε τους κυβερνωντες! Για την ΕΛΛΑΔΑ, οχι για την ΕΡΤ μονο!




Ο κοσμος που κατεβηκε για να στηριξει την ΕΡΤ δεν το εκανε για τα προγραμματα και για τον πολιτισμο που εχει παραξει και κυριως δεν κατεβηκε γιατι του κλεισαν τη φωνη, γιατι μεχρι τωρα το καναλι δεν αποτελουσε τη φωνη του λαου αλλα τη φωνη της κυβερνησης.

Σημερα ομως για πρωτη φορα ειναι οντως φωνη του λαου γιατι οι υπαλληλοι της, που δεν περιμεναν να τους συμβει αυτο, ηρθαν στον κοσμο που ζουμε και οι υπολοιποι και εχουν αρχισει να μιλανε επιτελους τη γλωσσα της αληθειας.

Ζηταμε απο τους δημοσιογραφους ειδικα, που για πρωτη φορα κανουν πραγματικα τη δουλεια τους, να ξεβρακωσουν αυτο το καθεστως. Να υπερασπιστουν τη ΧΩΡΑ και οχι μονο την ΕΡΤ. Να προβαλλουν τα μνημονια και το τι συνεπαγονται αυτα. Να προβαλλουν το τι γινεται και στους αλλους δημοσιους οργανισμους, τι γινεται με τους απορους , τους αστεγους, με τις Σκουριες, με τα νοσοκομεια, με τους πλειστηριασμους, με την εκθεση του ΔΝΤ, με τις ενοπλες δυναμεις, με τα παντα που αφορουν την επιθεση η οποια εξαπολυεται εναντια σε ολους τους Ελληνες. Με τα ωραρια και τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα και την τρομοκρατια την οποια υφιστανται οι ιδιωτικοι υπαλληλοι, για τα ταμεια που λεηλατηθηκαν με το PSI, για το ξεπουλημα των πλουτοπαραγωγικων πηγων της χωρας (του νερου κ οχι της ΕΥΔΑΠ κλπ), για τον εκλογικο νομο που νταβατζιλικι βγαζει Σαμαραδες κ Βενιζελους (για το γεγονος οτι ΔΕΝ τους ψηφισαμε δλδ), για το εμφυλιακο κλιμα που προσπαθουν να καλλιεργησουν εδω και τοσο καιρο οι κυβερνωντες, για τις εκλογες που βρωμανε, για το κλεισιμο της ΧΩΡΑΣ (ΦΕΚ 240 12/2/12) , για το γεγονος οτι δεν θα γλυτωσει κανεις.

Να μιλησουν για την οικονομικη υφεση και τους πραγματικους λογους που εφεραν ολο τον πλανητη σε υφεση. Για τις κεντρικες τραπεζες. Για το μελλον που μας ετοιμαζουν, οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην υπολοιπη Ευρωπη, για το ψεμα της Ευρωπης των λαων, για τη συγχρονη δουλεια.

Να καλεσουν το λαο σε μαζικες καταληψεις δημοσιων κτηριων (χωρις να παρεμποδιζεται η λειτουργια τους), καλεσμα στους γονεις μαθητων κ φοιτητων αλλα και στους ιδιους τους μαθητες-φοιτητες να ξεκουνησουν, στους αγροτες , στους δικαστικους, στους γιατρους, στους εκπαιδευτικους, στους αστυνομικους που ντρεπονται για αυτα που κανουν συναδελφοι τους. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να κινητοποιηθει....Πειτε για τον ανυπαρκτο μονοδρομο, για την ανυπαρκτη αναπτυξη, για τη χειραγωγηση και το φοβο που σπερνουν με ανταλλαγμα ψευτικες ελπιδες. Για την καταρρευση της χωρας...

Το θεμα δεν ειναι η ιδια η ΕΡΤ. Δεν θελουμε να συνεχισει να λειτουργει οπως μεχρι τωρα. Θελουμε να συνεχισει να λειτουργει οπως αυτη τη βδομαδα.

Εχετε ενα μεγαλο οπλο στα χερια σας, τηλεοπτικο χρονο απεριοριστο (μεχρι να σας την πεσουν) και κοσμο που σας παρακολουθει τωρα πολυ περισσοτερο απο ποτε, αρα και τεραστια επιρροη. Κοσμο που σας στηριζει γιατι περιμενει να τον στηριξετε κ εσεις. Να κανετε αυτο που πρεπει για τη χωρα κ οχι μονο για την ΕΡΤ.


Αν χαραμισετε αυτη την ευκαιρια θα'στε το ιδιο προδοτες μ'αυτους που κυβερνανε. Γιατι σε λιγο θα γραφει...


...ΕΛΛΑΔΑ δεν υπαρχει. Θελετε να το αφαιρεσετε;

No comments:

Post a Comment