Sunday, August 11, 2013

Το Ευρωπαικο κεκτημενο

Τι ειναι το ευρωπαικο κεκτημενο;

'Ανηκουμε στη Δυση' (ΕΕ και ΗΠΑ) μας λενε ολοι με εμφαση. Το θεμα ειναι που πεφτει η εμφαση στο 'Ανηκουμε' ή στο 'Δυση';

 


Τεχνιεντως η εμφαση δινεται στο 'Δυση' οταν απευθυνονται στο λαο, για να κρυψουν οτι μεταξυ τους την δινουν στο ' Ανηκουμε'. Εμεις  ειμαστε το ευρωπαικο κεκτημενο! και αμερικανικο αλλα πιο πολυ ευρωπαικο προς το παρον. Ειμαστε κτημα της Δυσης. Τους ανηκουμε. 

Γι'αυτο αλλωστε αλωνιζουν εδω μεσα και πλακωνονται ποιος θα μας κρατησει στη συλλογη του, η ΕΕ ή οι Αμερικανοι. Γι'αυτο δεν υπολογιζουν τον γραφικο ιθαγενη...δεν τον ρωτανε καν! Ρωτας εσυ το σκυλο σου αν θα πατε βολτα; Τη βαλιτσα σου αν θα την γεμισεις και θα την πας διακοπες; Οχι.

Γι'αυτο σκιζονται ολοι να μας υπογραμμιζουν ποσο σημαντικο ειναι το Ευρωπαικο Κεκτημενο....και οτι δεν μπορει να χαθει.....δηλαδη να φυγει απ'τους ιδιοκτητες του και να απελευθερωθει, να ανεξαρτητοποιηθει. Δεν πρεπει, δεν μπορει...! 

Γιατι;

Επειδη, πρωτα απ'ολα, τα υπαρχοντα σου δεν τα παρατας ετσι, απο δω κ απο κει...μονα τους. Ουτε τα δινεις στον πρωτο τυχοντα που θα στα ζητησει (ΗΠΑ). Και οταν τα απαιτει δινεις μαχη (αυτο γινεται τωρα....'Δικο μου' λεει η ΕΕ. 'Οχι, δικο μου' λενε οι ΗΠΑ και μεις στη μεση τρωμε τις σφαλιαρες). 

Γιατι, επισης, οι τοπικοι αρχοντες (φεουδαρχες) δεν θα μπορουν να κυβερνησουν ενα κρατος Ελληνικο Ανεξαρτητο. Δεν μπορεις να εισαι κοτζαμπασης σε ελευθερο κρατος (ουσιαστικα ελευθερο, οχι τυποις). 

Αλλωστε οταν ανηκεις σε καποιον νιωθεις μια σιγουρια. Δεν εισαι αδεσποτο. Εχεις το λουρακι σου, το σιγουρο 'φαγακι'....και απο φαγακι εδω επεσε με τα τσουβαλια...(βλεπε Παγκαλος, Μπενυ και οχι μονο) 

Μας προσεχουν βρε κουτα...οι ιδιοκτητες μας!




Ζητω το Ευρωπαικο κεκτημενο!!!! Γαβ γαβ!


No comments:

Post a Comment