Tuesday, August 27, 2013

Αδωνις...ο πατριωτης


Αδωνις: ...γιατι εγω εκπροσωπω εδω τον ιδιωτικο τομεα.... (στο 00.28 του βιντεο)

Ως βουλευτης του ελληνικου κοινοβουλιου εκπροσωπει τον ιδιωτικο τομεα; Το κοινοβουλιο δηλαδη ειναι θεσμος ιδιωτικου τομεα. Για να υπηρετει οχι το λαο αλλα τους ιδιωτες. Ποτε ακριβως εγινε αυτη η αλλαγη; Δε θυμαμαι να ενημερωθηκα γι'αυτο.

Εδω λοιπον ο 'κυριος' αυτος μας λεει ξεκαθαρα οτι ολα αυτα που κανει τα κανει για ενα και μονο λογο: για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του ιδιωτικου τομεα. Τωρα αν κοιταξουμε ποιος ειναι ο ιδιωτικος τομεας στην Ελλαδα και πως ξεζουμιζει το κρατος τοσα χρονια, καταλαβαινουμε τα περι απολυσεων, κλεισιματος νοσοκομειων και οχι μονο, και για ποιανου το συμφερον γινονται αυτα.

Αδωνις: Αφηστε κυρια μου, σας βαρεθηκαμε. Ο λαος εμας εψηφισε (00.58)...Να αποδεχτειτε τους κανονες της δημοκρατιας (1.07)

Σας βαρεθηκαμε εσας το λαο. Ο λαος που ειναι αλλος απο εσας μας ψηφισε. Για να εκπροσωπησουμε τον ιδιωτικο τομεα. Και μας ψηφισε δημοκρατικα, με το δημοκρατικο εκλογικο νομο που δινει τα ποσοστα των κομματων που δεν μπηκαν στη βουλη δωρο στο πρωτο κομμα. 

Αδωνις: Απ'τη Σοβιετικη Ενωση που ερχεστε προφανως δεν σας αρεσουν αυτα τα καθεστωτα. Σας αρεσει να αποφασιζει ενας. Εδω εχουμε δημοκρατια....(1.11)

Εδω ο αγαπητος πατριωτης Αδωνις μας πληροφορει οτι οποιος διαμαρτυρεται για τις απολυσεις και το κλεισιμο δημοσιων φορεων ειναι κουμμουνι. Στη Σοβιετια κουμαντο εκανε το κομμα. Θες να κατουρησεις; Πρεπει να το εγκρινει το κομμα, Θες να γαμησεις; Πρεπει να το εγκρινει το κομμα. Εμενα κατι σε μεταπολιτευτικη Ελλαδα μου θυμιζει αυτο. Θες να βρεις δουλεια; Προσκυνα το κομμα (της αρεσκειας σου...αναμεσα στα 4-5 που σου δινουμε τη δυνατοτητα να σε βυσματωσουν. Εχουμε δημοκρατια εδω!).

Η κομματοκρατια που ειχαμε (και συνεχιζουμε να εχουμε) παραπεμπει σε Σοβιετ. Ειναι λοιπον κουμμουνι ο κυριος Αντωνιαδης; Αυτο το συστημα τον εξεθρεψε και τον ανεδειξε. Και αυτο τον προστατευει κιολας. Ας βγει μια βολτα στο λαο να δει την αγαπη που θα του δειξει. Ο λαος που τον εξελεξε...δημοκρατικα! Δημοκρατικα θα του δειξει τη λατρεια του. Συμμετοχικα μπορω να πω.


Το βερυκοκο το προσπερναω γιατι υποθετω δεν υπαρχει κατι να πεις. Τα λεει ολα η δυνατη επιχειρηματολογια.

Αδωνις: Εγω ερχομαι απο τον ιδιωτικο τομεα και ξερω τι τραβαω καθε μερα (3.20)

Ποιος ειναι ο ιδιωτικος τομεας απ'τον οποιο ερχεται ο Αντουαν; Το βιβλιοπωλειο του; Το κομμα που τον ανεδειξε (ΛΑΟΣ); Τα καναλια που τον διαφημισαν; (ολα, δλδ Μπομπολαι, Αλαφουζαιοι, Λαμπρακηδες...κλπκλπ). 

Και τι τραβαει καθε μερα αυτο το παιδι...στη Βουλη...που ειναι ιδιωτικος τομεας...! Συμπασχουμε...


Τα περι 'πιο ευνοημενων', δεν μπορεις να πεις... ολοι οι κλαδοι πλην των βουλευτων ειναι 'οι πιο ευνοημενοι'. Ειναι γνωστο αυτο.

Ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο προπαγανδας και υπονομευσης που απορει κανεις σε ποιους απευθυνεται. Και ομως, οι ανθρωποι που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα θα το φανε το αγκιστρακι. 

Το ασχημο ειναι οτι δεν θα αναρωτηθουν καν ποιος στο διαολο ειναι ο ιδιωτικος τομεας που εκπροσωπει ο εκλεγμενος βουλευτης και δη Υπουργος Υγειας. Αυτος που αποφασιζει για το ποιος θα πεθανει και απο ποιες ελλειψεις.


Το βιντεο
http://www.dailymotion.com/video/x13oeuk_%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_news?start=35


No comments:

Post a Comment