Sunday, August 11, 2013

Ο Τονυ, Ο Ομπαμα και οι επεν-γδυσεις

 

Ο νομπελιστας πιτσαδορος,Tony, επισκεφτηκε τον αλλο νομπελιστα, Obarman, και μιλησαν για τις εξελιξεις στην Ελλαδα. 
Θα βγουμε απο τη λιτοτητα γιατι ο Ομπαμιας δεν την εγκρινει αλλο. Πρεπει να πεσει χρημα στην αγορα και να καταπολεμηθει η ανεργια...που δημιουργησε η λιτοτητα...την οποια επεβαλε ο Τονυ πολυ επιτυχημενα ομως...οπως διαβεβαιωσε ο Μπαμιας.

Θα βρεθουν λοιπον θεσεις εργασιας απο τις επενδυσεις που πηγε να παρα-καλεσει ο Τονυ να ερθουν στην Ελλαδα. Οι επενδυτες αυτοι ειναι σπουδαιοι, μας ενημερωνουν τα καναλια, γιατι διακινουν υπερογκα ποσα  τραπεζικων προιοντων (χρησιμα πραγματα σαν να λεμε..ομολογα, CDSs, δανεια, παραγωγα...πρωτογενης τομεας που λεμε). Ειναι γνωστα πολλα απ'αυτα ως hedge funds γιατι μερικα δεν τα αποκαλουμε με το πραγματικο τους ονομα που ειναι vulture funds*. Ο γνωστος Papagreece στον σκαι**μας ειπε οτι ειμαστε στο 'παρα πεντε' γι'αυτες τις επενδυσεις. Και δεν ειμαστε στο 'ακριβως' επειδη οι επενδυτες περιμενουν να δουν αν εχουμε πιασει πατο ετσι ωστε να τους συμφερει να κανουν τις επενδυσεις τους εδω.

Το σημαντικο ειναι οτι τωρα εχουμε τους αμερικανους στο πλευρο μας.Θα τρομαξουν οι Γερμανοι και θα υποχωρησουν. Θα ερθουν οι αμερικανοι να κανουν επενδυσεις στην ενεργεια. Κατι ξερουν, λεει ,για τα κοιτασματα...κατι εχουν υπολογισει (τι κατι ξερουν; εμεις κατι ξερουμε επειδη αυτοι ξερουν)...κατι θα ερθουν να εξορυξουν...για το καλο του Ελληνικου λαου!!! Ναι, θα'ρθει το vulture fund να χωσει φραγκα για να κανει εξορυξεις εδω ετσι ωστε να παρει ο Ελληνας φτηνο πετρελαιο.....και να το εξαγει!!! Να καλυψει τις ενεργειακες αναγκες της Ευρωπης!!! (καταλαβαινουμε δλδ ποιοι θα  διαχειριστουν τα ...ευρωπαικα πετρελαια της ευρωπαικης ελλαδας)



Η Ελλαδα θα γινει πετρελαιοπαραγωγος χωρα!!!Παραγοντας σταθεροτητας στην περιοχη!! (ρυθμιστικος παραγοντας στα βαλκανια....ισχυρη Ελλιαδα!!)

Τωρα πια ησυχασα. Νομιζα οτι διελυαν τη χωρα, αλλα τωρα φαινεται ξεκαθαρα.Το πρωτογενες πλεονασμα ερχεται, οι Γερμανοι φευγουν...και εγω γυριζω πλευρο μην πιαστω...

Ζzzzzzz...... Ζzzzzzz......Zzzzzzzzzzzz............



 **  στο 13.47 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=241895

No comments:

Post a Comment