Sunday, July 14, 2013

Το 15μελες στην κυβερνηση




Ο κομανταντε ΤσεΑλεξηςΓκεβαραΤσιπρας (μπλιαχ!) μιλησε στο συνεδριο του παλιου πασοκ και νυν μεγαλυτερης συνιστωσας του Τσυριζα. Ως αλλος Ανδρεας Παπανδρεου (τουλαχιστον αυτος ηταν ενας μορφωμενος που μιλαγε σ'ανθρωπους που ειχαν ισα ισα τελειωσει το σχολειο στην καλη περιπτωση. Ελεγε μαλακιες φουλ, αλλα ο κοσμος παραληρουσε επειδη καταλαβαινε με το θυμικο. Το καθυστερημενο αυτο που πλασαρεται ως η ελπιδα της Ελλαδας ειναι παντελως αμορφωτο και απευθυνεται σε ατομα με σπουδες πανεπιστημιακες, μαστερ, διδακτορικα κλπ. Παρολα αυτα, και αυτοι χειροκροτουν το νεο μεγαλο ηγετη και εναποθετουν τις ελπιδες τους σε αυτον πια γιατι και αυτοι με το θυμικο πορευονται. Δηλαδη ολη η μορφωση πηγε στραφι.) προσπαθει να πει με ατακες νηπιαγωγειου οτι και αυτος υποσχεται σωτηρια που δεν προκειται ποτε να δουμε γιατι εχει σχεδιο, που το κραταει μυστικο αλλα μας διαβεβαιωνει οτι το εχει και επισης πως εχει σχεδιο και εχει σχεδιο.

Τα κομματικα στελεχη του πασοκ...ε, συγγνωμη, του Μυριζα πασοκ κονταροχτυπιουνται τωρα για τις θεσαρες. Η κοντρα εχει αναψει αναμεσα σ'αυτους που περιμεναν τοσα χρονια στην ακρουλα του 4% (δια 13) και που νομιζουν οτι τους κανει πλακα η ιστορια τωρα που θα κυβερνησουν (κατι παραπανω απο φαντασιωση που γινεται πραγματικοτητα) και στα παλια σκυλια του πασοκ που ψαχνουν να βρουν πως θα διατηρησουν τη θεσαρα τρυπωνοντας στον Ψυριζα (για να ψειρισουν τα ψηφαλακια παααλι).

Ο κοσμος εχει πειστει οτι τωρα που θα κυβερνησει η αριστερα θα δουμε ασπρη μερα γιατι αυτοι στηριζουν την παγκοσμια εργατικη ταξη, θα δωσουν μαχη ταξικη και επιτελους θα δικαιωθει ο αγωνας κατα του κεφαλαιου. Αναμασανε την ατακα "ειναι ο καπιταλισμος, ηλιθιε' αλλα αν ειχαν διαβασει υποτυπωδως πεντε πραγματα για οικονομικα θα ηξεραν οτι δεν υπαρχει καπιταλισμος στην κοινωνια που ζουμε, σε παγκοσμιο επιπεδο, αλλα ειμαστε σε πολεμο αναμεσα στα corporations-central banks vs εθνη κρατη (και παμε για νεοφεουδαρχια) Ειναι η παρωπιδα που φορας, ηλιθιε. Αλλοι παλι θελουν να ψηφισουν Τσιπραλεξ γιατι ' Ειναι κατι διαφορετικο. Γιατι να μην το δοκιμασουμε κ αυτο;' Μπορει να'χουν ακουσει για το Cipralex και να τα'χουν μπερδεψει, και εκει που παιρναν Prozac και θελαν να δοκιμασουν κατι αλλο...αντι ν'αλλαξουν χαπια θα αλλαξουν κομμα (παρε ναρκωτικα ρε φιλε καλυτερα, να δοκιμασεις κατι αλλο...και μαλιστα πεσε στα σκληρα κατευθειαν. Στα παραισθησιογονα, γιατι με τις παραισθησεις που εχεις ηδη παιζει και να δεις την πραγματικη πραγματικοτητα και οχι αυτη τη μαλακια που βλεπεις τοσα χρονια!)






Αλλοι, οι πιο απιθανοι απ'ολους, νομιζουν οτι θα καταργησει τα μνημονια! Εδω η επιστημη επισκεπτεται τον ψυχιατρο της! Με το τεραστιο πολιτικο εκτοπισμα που διαθετει αυτος ο mega πολιτικος θα βαρεσει το χερι στο τραπεζι και θα πει σε ΕΕ και ΔΝΤ 'Δεν πληρωνω, ρε!' Η Μερκελ θα τα κανει πανω της ενω η Λαγκαρντ θα φαει τις λιστες της.





Ο Τσιπρας θα φερει υποτιμησιμο νομισμα και ενω τα χρεη θα μενουν σε ευρω ο κοσμος θα πληρωνεται σε 'εθνικο' νομισμα. Αρα θα ερθει και η πληρης οικονομικη υποδουλωση ακομα και εκεινων που την παλευαν καπως ακομα και φυσικα η υποθηκευση των τρισεγγονων των τρισεγγονων μας. Θα κανει ολα αυτα που δεν θα τολμουσε να κανει η δεξια (επειδη θα ξυπνουσαν μνημες...).Αν η προδοσια ειναι αριστερη αλλωστε δεν ειναι προδοσια. Το επιβεβαιωνει και η ιστορια αυτο, ειδικα της Ελλαδας. Δεν εχει υπαρξει ποτε αριστερος προδοτης.

Το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι που θα τον ψηφισουν, τον επαναστατη με την μονιμη μυωπικη  αγωνια καρφιτσωμενη  στο προσωπο, τους λογους που τους διαβαζει σε στυλ παπαγαλια  και τα αγγλικα του τυπου 'in the down down of the writing we have a plan and we are going to apply it like we can, upstairs-downstairs immediately when we get elected', θα πεσουν για αλλη μια φορα απ'τα συννεφα - αν δεν εχουν ηδη πεσει απ'το μπαλκονι τους- και η επομενη ελπιδα τους θα ειναι η Χρυση Αυγη. Καθιστε και θα γελασουμε.




Και επειδη το παιζει Αντρεας, ας θυμηθουμε οτι ο Μεγαλος Ηγετης κατεστρεψε τη χωρα μετατρεποντας τον πολιτη σε Homo Pasokus. Ο Νεος Μεγαλος Ηγετης τι αλλο θα του κανει;














No comments:

Post a Comment