Saturday, July 19, 2014

Ο κακοποιος ηταν....κακος





Πηγε το παιδι να κανει κανα ψωνιο...σακιδιο για καμπινγκ...

Οι ΔΙΑΣ κυνηγουσαν αλλοδαπους και γενικως το παρεμποριο...

Η αντιτρομοκρατικη ηξερε οτι ο Μαζιωτης θα κατεβαινε για ψωνια αλλα δεν ηταν και σιγουρη οτι θα'ταν αυτος.

Ετσι λοιπον σκεφτηκαν να μην τραβηχτουν τζαμπα και βερεσε ως το κεντρο να κανουν εξακριβωση. Εριξαν ενα τηλεφωνο στα παιδια της ΔΙΑΣ, που ειναι για ολες τις δουλειες, και τους ειπαν " Μωρε μια που ειστε κεντρο δεν ριχνετε μια ματια σ'εναν τυπο με περουκα που ψωνιζει στην Ερμου; και αμα ειναι ο γνωστος τρομοκρατης στειλτε μηνυμα"

Και η ΔΙΑΣ επειδη ειναι εξυπνα παιδια και με συναισθηση της σοβαροτητας της καταστασης αλλα και των δυνατοτητων τους και επισης με μεγαλη αισθηση καθηκοντος ετρεξαν χωρις δευτερη σκεψη (καλα, ουτε πρωτη...χωρις σκεψη γενικως) να αντιμετωπισουν και αυτη την προκληση.

Βρηκαν το Μαζιωτη να ψωνιζει, τον διεκοψαν απ'τα ψωνια και του ζητησαν να τους ακολουθησει.

Αυτος ξενερωσε. Ειχε κατεβει για shopping!! δεν σεβονται τιποτα αυτοι οι μπατσοι! τωρα που ειχε καλες εκπτωσεις!! φτου σου!

Ειναι να μην τα παρεις; Τραβαει λοιπον το πιστολι του (που το'χει μαζι του γιατι μπορει να θελησει να ψωνισει και κατι παραπανω, να μην κραταει ψιλα και να χρειαστει να σηκωσει μερικα απο την τραπεζα....αντι καρτας ρε παιδι μου)

Αρχιζει λοιπον να πυροβολει!

Και με το δικιο του....ουτε να χαλαρωσει κανεις δε μπορει σ'αυτη τη χωρα.

Τελος παντων ριχνει κανα 8αρι σφαιρες....

Ο Διας τον ακολουθει...τρωει τη σφαιρα αλλα σκεφτεται "αν τον πιασω θα μιλησω με τον πρωθυπουργο!!θα μιλησω με τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! χαλαλι το ρισκο..." και πυροβολει και αυτος

Διπλα και τριγυρω γινεται χαμος...κοσμος τρεχει, αλλοι βγαζουν φωτογραφιες, αλλοι αναλυουν, αλλοι ρωτανε για το συμβαν, αλλοι τραυματιζονται στα καλα καθουμενα...ασθενοφορα ερχονται και πανε...χαμος!






Ο μονος που λειπει απ'τη φιεστα ειναι η αντιτρομοκρατικη.


Χμ χμ...




Οχι οχι μη σας φαινεται περιεργο. Δεν ειναι. Ειχαν αυτο το σχεδιο το οποιο ηταν επιτηδες οργανωμενο ετσι για να κυνηγησει ενας ασχετος ειδικος φρουρος εναν τυπο ακρως επικινδυνο, ο τελευταιος να πυροβολησει μες τον κοσμο και να φανει πραγματικα ποσο κακος ειναι ο εν λογω κακοποιος για την κοινωνια!


Αστυνομος Σαϊνης






No comments:

Post a Comment