Saturday, May 17, 2014

Ο φασισμος του αριστερου



"Ο Αλεξης τους εκανε τη μουρη κρεας στο debate". Τους ειπε "Ποιοι ειστε εσεις που μας γαματε ετσι τοσο καιρο;"

Πωπω!

Ο Αλεξης γαμησε παλι!

Ο Αλεξης....

Τα αριστεροπουλα μιλανε για τον Αλεξη οπως μιλουσαν παλιοτερα οι ρουβιτσες για το Σακη. Αλεεεεεξηηηηηη!!!! Ααααααα!!!!!

Καλα, την φαγανε αμασητη την προπαγανδα...οκ.

Λες σε καποιο διαλογο λοιπον με συριζαιο οτι καλα ειπε ο,τι ειπε το μαμοθρεφτο (για λογους ευγενειας δεν τον αποκαλεις ετσι στο συγκεκριμενο διαλογο) αλλα δεν μπορεις να κανεις πολιτικη με ευχες και παρακαλια, δε ζητας να σου επιτρεψουν να υπαρχεις ως χωρα, δεν μπορεις να ζητιανευεις την αδεια τους για διαγραφη χρεους. Και στην τελικη,το θεμα ειναι τι θα κανει μολις εκλεγει. Γιατι και τους αλλους τους ειδαμε....αλλα ειπαν πριν, τα αντιθετα εκαναν μετα. Και, τελοσπαντων, επειδη μας τα πρηζουν και με τα εθνικα ζητηματα, οτι μεγας ελλην ο αλεξ..., λες οτι το κομμα του ηταν που  ανοιξε το μειονοτικο στη θρακη απο μονο του και μαλιστα ανευ λογου...ή αποδεχεται το ονομα Μακεδονια για τα Σκοπια....





Η απαντηση του αριστερου ευαισθητου και δημοκρατη ανθρωπου : εισαι καφρος να διαφωνεις με την αριστερα, θες την καταστροφη του τοπου και συνεργαζεσαι με την κυβερνητικη παραταξη. Ακομα και το γεγονος οτι δουλευεις ειναι υποπτο και μαλλον πληρωνεσαι γιατι κανεις δουλεια για λογαριασμο των κυβερνωντων (σε λενε προδοτη, δοσιλογο και συνεργο δολοφονων δλδ)

Το θεμα δεν ειναι οι βλακειες που λενε και το χαμηλο επιπεδο που διαθετουν, ουτε η ανικανοτητα να καταλαβουν την κατασταση στην οποια βρισκομαστε, ουτε το γεγονος οτι δεν πληροφορουνται ή ακομα και οταν τους παρεχεις πληροφορηση την προσπερνουν σνομπαροντας την, ουτε η παντελης απουσια αναλυτικης, αφαιρετικης ή οποιουδηποτε ειδους σκεψης.

Ειναι ο φασισμος!

Ο φασισμος του αριστερου! Ναι!

Που εχει μονο αυτος το δικαιωμα να ξερει τα πραγματα πως εχουν, μονο αυτος να εχει κοινωνικη ευαισθησια, μονο αυτος να ειναι προοδευτικος, μονο αυτος να εχει δικαιωμα να ειναι αλληλεγγυος (οι υπολοιποι ειναι λαικιστες οταν το κανουν ) μονο αυτος να εχει ΔΙΚΙΟ!!!!!! Μονο αυτος να ειναι ΤΙΜΙΟΣ!!!

Οταν διαφωνεις μαζι του:

  • σε προσβαλλει
  • σου επιτιθεται φραστικα
  • προσπαθει να σε διαβαλλει
για την ακριβεια θυμιζει την μεθοδολογια του πασοκου πριν τα μνημονια αλλα και κατα τη διαρκεια των πρωτων μνημονιων ( που μετα το βουλωσε ή αλλαξε αρχηγο κ τα λεει απ'το ροζ πασοκ).

Δε διαφερει σε τιποτα απο τον τραμπουκο! Το φασιστα...αυτον που απεχθανεται, υποτιθεται.

Αλλα ειπαμε:

Αμα εισαι αριστερος δεν μπορει να κατηγορεισαι για φασιστας!Εχεις το μονοπωλιο...





No comments:

Post a Comment