Monday, November 11, 2013

17 Νοεμβρη: Χασίστες και φουντικοί

Το Πολυτεχνειο ειναι κλειστο και οι εργαζομενοι, και προσεχως απολυμενοι διοικητικοι, ειναι σε απεργια. Οι καθηγητες συμπαραστεκονται και οι φοιτητες το ιδιο.

Η 17 Νοεμβρη ερχεται.

Ο Αντωνης (ενας ειναι ο Αντωνης) ειναι στο γραφειο του. Βαριεται! Στριβει ενα καλαματιανο. Πινοντας το τσιγαρακι του σχεδιαζει τι αλλο να κανει. Εχει πλακα! Τους κανεις τοσα και δε χαμπαριαζουν!
Α! Το βρηκε!

Ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για την κυβερνηση να διδαξει τους νεοτερους, που δεν εζησαν την προηγουμενη χουντα, χρησιμοποιωντας βιωματικες μεθοδους, που τις εγκρινει και το υπουργειο παιδειας.


Θα κανει μια εισβολη!*






Οχι με τανκς αυτη τη φορα. Δε θελουμε να το κανουμε copy-paste**.Να εχει μια αυθεντικοτητα. Με ΜΑΤ και χημικα. ΜΑΤ με πολυβολα βεβαια, γιατι δεν μπορεις να πηγαινεις στην ΕΡΤ ετσι ενω στο Πολυτεχνειο με ελαφρυ οπλισμο. Πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος στις παραδοσεις.







Ειναι πατριωτης...Πατρις-θρησκεια-οικογενεια...παραδοση. (Παραδοση ακουσε, το μπερδεψε και παρεδωσε τη χωρα, αλλα ενταξει...μας σωζει ομως...)



Για τη σταθεροτητα και την ομαλοτητα ρε παιδια...


Ταιριαζει και με την μεθοδολογια του Δογματος του Σοκ, που του'χουν πει οι δανειστες οτι κανει καλο στον ελληνα πολιτη.


'Χαχα! Να δουμε τι θα κανουν τα ζωακια!!!' Παιρνει τηλεφωνο τον Αδωνη....'Σου φαινεται αρκετα ψυχακικο;' τον ρωταει....


Ο Αδωνης, μες τα ντουμανια στο δικο του γραφειο, απαντα: 'Ψυχακικο; Οχι, βεβαια. Εγω το προτεινω τοσο καιρο. Να τους καθαρισουμε ολους! Τελοσπαντων, αν εσυ θες να το κανεις για πλακα...θα βαλω ΔΤ να το παρακολουθησω. Τα λεμε. Αντε, Υγειες!'








* Αυτη στην ΕΡΤ πηγε πριμα!

** Αλλωστε αυτο μπορει να ξυπνησει και μνημες και να καταλαβουν καποιοι (οι 50+ αλλα οχι μονο) οτι και σημερα ΧΟΥΝΤΑ εχουμε. Εχουμε ΚΑΙ κατοχη αλλα αυτο ειναι too much για να το σκεφτει ο 'απλος πολιτης'.

No comments:

Post a Comment