Saturday, May 30, 2015

Ο Λιου διεταξε συμφωνια...γιατι αραγε;




Ο Τζακ Λιου διεμήνυσε στον κ. Τσίπρα, πως ενδεχόμενη αποτυχία επίτευξης συμφωνίας, θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.
"Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας δεν θα είχε επιπτώσεις στον υπόλοιπο κόσμο (...) Η πρόκληση για τους Ευρωπαίους, τους πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς – το ΔΝΤ- είναι να δείξουν αρκετή ευελιξία", δήλωσε ο Λιου.
"Έτσι, εάν οι Έλληνες είναι προετοιμασμένοι να λάβουν τα δύσκολα μέτρα που χρειάζονται, (οι Ευρωπαίοι και οι πολιτικοί και οικονομικοί θεσμοί) πρέπει να βρουν μια λύση χωρίς να προκληθεί μια άσκοπη κρίση (...) Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει δύσκολες πολιτικές οι οποίες θα ήταν δύσκολες για οποιαδήποτε κυβέρνηση", πρόσθεσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών.
news247.gr/eidiseis/oikonomia/paremvash-hpa-katalhkste-se-symfwnia-twra-eipe-o-lioy-ston-tsipra.3494187.html



Μεταφραση:

Ο Λιου διεταξε τον Τσιπρα να υπογραψει το μνημονιο (συμφωνια...κατ'ευφημισμο)

Γιατι;

Επειδη η Ελλαδα θα εχει προβλημα;

Οχι!

Γιατι τι μας νοιαζει αν η Ελλαδα ναυαγησει; Αλλωστε ηδη συμβαινει αυτο. Και την κατασπαραζουμε εξαιτιας της καταστροφης που συντελειται.

Τοτε;

Προσπερασαμε το "διεθνως".

Το λεει ο Λιου αλλα το προσπερναει ετσι, χωρις εξηγηση.

Τι θα πει "θα δημιουργησει προβληματα διεθνως" ;

Μεχρι τωρα μας λενε οτι εμεις θα ξεμεινουμε απο λεφτα και δε θα'χουμε να δωσουμε μισθους και συνταξεις. Και αν γινει αυτο ολοι μας καταλαβαινουμε οτι θα φουνταρει κοσμος και κοσμακης καθοτι παρα πολλες οικογενειες συντηρουνται απο τα γεροντια και τις συνταξεις τους και επισης τα μαγαζια κινουνται απ'το δημοσιο υπαλληλο ο οποιος ειναι το σπανιο ειδος που ακομα πληρωνεται σ'αυτη τη χωρα. Μιλαμε για πληρη καταρρευση.

Οκ. Αυτα ισχυουν για τη χωρα μας.

Ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις στην παγκοσμια οικονομια ομως;
Τι θα συμβει;

Τα εξης:
  • στοιχηματα δισεκατομμυριων που εχουν παιχτει υπερ της  υπογραφης της συμφωνιας απο οικους τυπου Goldman Sachs (sucks) και τραπεζες τυπου Deutche, θα χαθουν και αυτο δεν επιτρεπεται να συμβει γιατι τα λεφτα ειναι πολλα.
  • οσο αυξανεται η αβεβαιοτητα πεφτει το ευρω πραγμα που δε συμφερει το δολαριο γιατι α)πεφτει η αξια των swaps που εχει κανει με την ΕΚΤ και β) δε θα μπορει να τραβαει φορο υποτελειας απο τις βιομηχανοποιημενες χωρες
  • μεγαλωνει η πιθανοτητα του graccident, κατα την οποια θα παρουν ολοι πουλο καθως θα πυροδοτησει ενα ντομινο και με τις υπολοιπες χωρες και κυριως με τις τραπεζες.






     

Και τι σου λενε να κανεις; Σκυψε! Παρε τα "δυσκολα μετρα" γιατι θα εχουμε επιπτωσεις διεθνως. Φαει εσυ σκατα, πεθανε, πεινασε, ξεπουλα οτι εχεις και δεν εχεις, πουλα τα παιδια σου, τη γιαγια, τον παππου και ολοκληρη τη χωρα γιατι:

 ΕΜΕΙΣ θα εχουμε επιπτωσεις αν ΕΣΥ δεν πεθανεις!



Α, τι καλα! μη ζημιωσουμε τους Αμερικανους, ΕΕ , ΔΝΤ, τραπεζες και κερδοσκοπους! δεν ειναι σωστο αυτο ρε παιδια...

Ετσι ο Τσιπρας που ειναι ο πρωθυπουργος μιας ανεξαρτητης χωρας θα υπακουσει εντιμα και με εθνικη υπερηφανεια στις προσταγες του αμερικανου υπουργου να θανατωσει τον ελληνα για να γλυτωσει το χρηματοπιστωτικο συστημα.






1 comment:

  1. Μανόλης ΤριανταφυλλίδηςMay 30, 2015 at 6:55 AM

    http://koutrozi.gr/index.php/syggrafiko-ergo/54-kanones-tonismoy

    ReplyDelete