Saturday, December 20, 2014

Υποψηφιος ΠτΔ απο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να προτεινει για Προεδρο Δημοκρατιας καποιον με επιρροη, καποιον που γνωριζει πως να καθοδηγησει τον Ελληνα, πως να τον πεισει οτι η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργησει προς το συμφερον του. Πρεπει να ειναι ενα ατομο γνωστο, με καποιο παρελθον που να εμπνεει τον ελληνα. Να μπορει να διαμορφωσει συνειδησεις, να βοηθησει τον πολιτη να παει μπροστα. Να μην ειναι ραμολιμεντο και να ειναι λαικος τυπος αλλα συναμα και του σαλονιου. Να ξερει απο προσκηνιο αλλα και απο παρασκηνιο. Να μιλαει στις μαζες...ή να γραφει...

Ο ιδανικος υποψηφιος γι'αυτη τη θεση δεν ειναι αλλος απο τον.....(τυμπανοκρουσια....σασπενς....)....:

ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!


Ναι ναι, καλα διαβαζετε. Σσσσσ. Μη μη οχι σσσστ. Σταματα να κραζεις!

Γιατι ειναι ο καταλληλος θα στο αποδειξω αμεσως:

  1. θα βγαλει ενα ωραιοτατο καινουριο εντυπο τυπου ΚΛΙΚ/ΝΙΤΡΟ κλπ που θα πλασαρει το lifestyle της κρισης.
  2. θα σου μαθει οτι ειναι της μοδας να πεινας, οτι τα πιο hot σπιτια ειναι αυτα απο χαρτοκουτο στο πεζοδρομιο. Θα σου πει ποια ειναι και τα hot spots για trendy αστεγους και φυσικα ποια accessories οφειλει να εχει ενας cool αστεγος. Τι ειδους μαλλι πρεπει να εχεις, ποσο σπανια να το λουζεις, καθε ποσα χρονια να κανεις μπανιο και τι προιοντα μπορεις να βρεις στα σκουπιδια για την περιποιηση σου.
  3. Θα σου μαθει ποιο ειναι το σωστο στυλ προσφυγα ωστε να γνωριζεις καλα τι πρεπει να εχεις μαζι σου οταν χρειαστει να εγκαταλειψεις αυτην εδω τη χωρα για καποια ξενη που θα σου παρεχει μια καλυτερη ζωη, αυτη του δουλου.
  4. θα σε μαθει το lifestyle δουλου στο εξωτερικο (γιατι ειναι κοσμογυρισμενος και δεν εχει συνδρομο βλαχοελληνα νεοπλουτου...αλλωστε ξερει τι θα πει νεοπτωχος τωρα τελευταια...και αυτο ειναι ατου). Αναλογα με τη χωρα που θα επισκεπτεσαι ως κοσμοπολιτης δουλος θα ξερεις το σαβουρα βιβρ και δεν θα σε περνανε οι ντοπιοι για ξεπεσμενο ελληνα χαραμοφαη!
  5. θα κανει εκπομπη στην τηλεοραση που θα σου δειχνει ποσο κιτς ειναι να μαγειρευεις, να εχεις σπιτι να μεινεις και πως αν ειχες ολα αυτα θα ησουν ενα αποβλακωμενο κτηνος. 
  6. Τωρα η κριση σου παρεχει τη μοναδικη δυνατοτητα να εξισωθεις με τα αδερφια μας τους παλαιστινιους, τους κουρδους, τους νιγηριανους και τους απανταχου υποσιτιζομενους πληγεντες απο καποιο δεινο. Τωρα δεν θα εισαι ενα κακομαθημενο δυτικο ανθρωπαριο που αδιαφορει για τα προβληματα αλλα θα εχεις την τυχη να αποκτησεις αυτη τη μοναδικη εμπειρια που θα σε εξυψωσει σαν ανθρωπο αλλα και σαν συλλογικο υποκειμενο!
  7. Απο gadgets δε θα ξεμεινεις...μην ανησυχεις! θα σου προμηθευσουν οι δουλεμποροι για τους οποιους θα δουλευεις. Ο Πετρος θα σε ενημερωνει για το ποιος δουλεμπορος δινει τις καλυτερες συνθηκες δουλειας και παρεχει τα καλυτερα gadgets, ετσι ωστε να μπορεις να ανταγωνιστεις εγκαιρα τους αλλους δουλους και να αποκτησεις μια θεση στον καταλληλο δουλεμπορα. 
  8. θα μπορει να σε πεισει οτι η χωρα, ο πολιτης, η ανεξαρτησια και η ελευθερια ειναι εννοιες τελειως outdated, old-fashioned και στα fashion weeks worldwide δεν φοριουνται καθολου. Το trend ειναι globalization γιατι we are all one και εχουμε δικαιωμα να ειμαστε different.
  9. Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι, το κανουμε εμεις για σενα και ετσι γλυτωνεις τον κοπο. Σε ενημερωνουμε στα εντυπα μας ωστε να εχεις χρονο να πεταχτεις στο συσσιτιο να παρεις φαι.
  10. Το συσσιτιο δε, ειναι ενα πολυ ωραιο μερος κοινωνικοποιησης το οποιο βοηθα τον ανθρωπο της πολης να ξεφυγει απο την αλλοτροιωση και την αποξενωση.
  11. Ο Πετρος ειναι πασοκ μεχρι το μεδουλι και αυτο μπορει να εμπνευσει τους πρωην πασοκους και νυν συριζαιους να νιωθουν σα στο σπιτι τους, να εμπιστευτουν εναν ανθρωπο του συστηματος-πασοκ (δικο τους δλδ) αλλα και επαναστατη ταυτοχρονα (το δευτερο επειδη ειναι πασπαρτου).

 Με μια τετοια υποψηφιοτητα ο ΤΣΥΡΙΖΑ θα μπορουσε να κανει ακομα και το ΓΑΠ να ζηλεψει!

Και στην τελικη αμα ειναι να το γαμαμε να το κανουμε με φαντασια, Να μπορει και η κωμωδια να εχει μελλον. Stand up comedy live from the Parliament!!!! 

Μαζευουμε υπογραφες! οι Monty Pythons εχουν υπογραψει....


2 comments:

  1. Σημεία στίξηςDecember 21, 2014 at 5:35 AM

    Τι θα γίνει με τους τόνους τέλος πάντων;

    ReplyDelete
  2. Σας ξέφυγε οτι ο Πρόεδρος της Μ@λ@κι@ς Κωστόπουλος, έκανε το παν μέσω των κωλοφυλλαδων του να κανει γνωστά στην Ελλάδα όσα καινουρια ναρκωτικά κυκλοφορούσαν σε Ανατολή και Δύση...

    ReplyDelete